tag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post1718697977922620803..comments2023-07-01T16:58:48.228+02:00Comments on Buniabaje w kuchni: Papryki pomidorowe faszerowane kurkamiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/06046221562094184055noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post-71291564288582119242012-07-25T13:00:58.432+02:002012-07-25T13:00:58.432+02:00Witaj w klubie . Jak znam ludzi to połowa używa ty...Witaj w klubie . Jak znam ludzi to połowa używa tylko się nie przyznaje bo to nie ekologicznie :) . Bez przesady - jak mam czas , ochotę i finanse to gotuję bulion i mrożę - a jak mi się spieszy i nie mam bulionu w zapasie to używam kostkę i też dobrze .Nie mam zamiaru niczego udawać.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06046221562094184055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post-74055252074706850432012-07-25T11:33:16.234+02:002012-07-25T11:33:16.234+02:00Ja tez uzywam kostek rosołowych -w takim razie doł...Ja tez uzywam kostek rosołowych -w takim razie dołączam do Ciebie i jestem dziwadłem II hi hi:-)Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.com