tag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post2338864170694064467..comments2023-07-01T16:58:48.228+02:00Comments on Buniabaje w kuchni: Mega pomidor faszerowany + sos z parowaraAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/06046221562094184055noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post-88953354967190440682014-03-12T19:28:06.377+01:002014-03-12T19:28:06.377+01:00Beatko- słońcem to on nie pachnie o tej porze :) a...Beatko- słońcem to on nie pachnie o tej porze :) ale już się przyzwycziłam do świeżych warzyw przez okrągły rok. Za to ziółka były pachnące i dodały aromatu. Do duszenia nawet taki ,,zimowy" się nadaje.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06046221562094184055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post-81866378752592545732014-03-12T19:12:51.883+01:002014-03-12T19:12:51.883+01:00Pyszne, ale nie to pora roku!Pyszne, ale nie to pora roku!Beatahttps://www.blogger.com/profile/06590241715736330165noreply@blogger.com