tag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post4751396637282517267..comments2023-07-01T16:58:48.228+02:00Comments on Buniabaje w kuchni: Obiadek góra -dół ( czyli kurczak z warzywami na parze + ryż w bulionie)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/06046221562094184055noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post-18220439858742828182012-11-08T15:54:28.675+01:002012-11-08T15:54:28.675+01:00Jalubię gotowany por ale te białe części . W gotow...Jalubię gotowany por ale te białe części . W gotowaniu na parze uzywam zielone końcówki czasem nawet przywiędłe do wyłozenia dna garnka . A liście selera daje dla aromatu. Prawdę mówiąc nie próbowałam ich jeść trochę ,, wymamłanie " wygladają po ugotowaniu :) ale za to wszystko fantastycznie pachnie.<br />Tak samo można robić w parowarze ale garnek wygodniejszy bo jest elementem kompletu garów i stawiam go na normalny swój garnek w którym gotuję ( parowar ,, kisi " sie w szafce i trzeba by wyciagać )Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06046221562094184055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4096804774337973015.post-40114392993330983552012-11-08T13:31:37.222+01:002012-11-08T13:31:37.222+01:00przepysznie wygląda to danie a ja liście selera i ...przepysznie wygląda to danie a ja liście selera i pora zeżarłabym w pierwszej kolejności same ..bardzo je lubię..no a co do reszty to niestety nie mam takiego gara ale bez też mogę popróbować top zrobić..Pozdrawiam Serdecznie!!KrystynaAnonymousnoreply@blogger.com