Dla tych co mają kłopoty z apetytem ( i nie tylko ) i jadają najpierw oczami . Takie małe co nie co do przegryzienia .
Czas: 10 minut
Składniki :
10 ciemnych winogron
10 jasnych winogron
10 ciemnych winogron
10 jasnych winogron
2 plastry szynki grubości 0,5 centymetra ( tak by dały się pokroić na 10
kwadracików )
2 plastry żółtego sera grubości 0,5 centymetra ( tak by dały się pokroić
na 10 kwadracików)
6 oliwek
6 kawałków pomidora
1 mała bułeczka
22 wykałaczki
Na 5 wykałaczek nabijać ciemne winogrono, kwadracik żółtego sera , kwadracik szynki , jasne winogrono .Na 5 wykałaczek nabić jasne winogrono , kwadracik szynki , kwadracik żółtego sera , ciemne winogrono .Na 6 wykałaczek nabić oliwki , a na 6 kawałki pomidora. Koreczki wbić w małą bułeczkę tworząc ,, jeża „
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz