Robię ze wszystkiego co jest w
lodówce. Smaczne, szybkie, dekoracyjne .W zasadzie to najlepsze wychodzą mi jak
wstaję i na nic nie mam ochoty - głowa boli, obudzić sie trudno, coś by trzeba
było zjeść a chleb z zęby kłuje . Wyciągam wtedy paczkę krakersów, to co jest w
lodówce i robię kanapeczki. Czasem każda jest inna. Ważne by było na nich kilka
składników.
Czas : 10 minut
Składniki :
16 krakersów cebulowych
2 łyżki pasty rybnej
2 łyżki białego sera
2 plasterki wędzonki
kawałek wędzonej makreli
16 plasterków ogórka
3 małe plasterki pomidora
masło
2 łyżki ostrego żółtego sera
Krakersy posmarować masłem (
mało ). Na każdego krakersa nakładać po troszeczkę pasty rybnej, białego sera,
paseczek wędzonki, kawałeczek wędzonej makreli. Przykryć plasterkiem ogórka .
Na wierzch ogórka posypać odrobinę żółtego sera i udekorować kawałeczkiem
pomidora.
2 komentarze:
niewielka pisze się RAZEM
Upss !- poprawiono. Spacja mnie nie lubi.
Prześlij komentarz