Buniabaje w kuchni
wtorek, 26 maja 2015
Dzień Matki 2015 r
›
3 komentarze:
piątek, 15 maja 2015
Okoń nilowy z koperkiem
›
Delikatne białe mięso + wiosenny koper cóż może być smaczniejszego ?.
wtorek, 12 maja 2015
Koniec zeszłorocznej botwinki
›
Tak to już jest , że co roku w maju i czerwcu mrożę sobie pojawiającą się młodą botwinkę w porcjach na cały rok ( ok. 8 porcji bo od V-VII ...
1 komentarz:
niedziela, 10 maja 2015
Kalarepki w gęstym sosie
›
Kalarepki robimy dość często .I jako jarzynkę i jako danie jarskie i faszerowaną mięsem w sosach (koperkowym , pomidorowym lub innym ) ...
1 komentarz:
piątek, 8 maja 2015
Prosty dorsz na pieczarkach
›
Dorsz doprawiony tylko solą i pieprzem, obsmażony i podany z smażonymi pieczarkami to klasyka. Do tego domowe frytki.
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer