Składniki:
- 2 małe bułeczki
- olej słonecznikowy
- 4 ogórki konserwowe
- 1 owoc zielonego winogrona
- 1 owoc czerwonego winogrona
- ½ pomidorka koktajlowego
- ½ rzodkiewki
Sposób przyrządzania:
Bułeczki przekroić na pół . Podsmażyć na oleju na rumiano. Z
ogórków konserwowych poprzez wycinanie spiralek uformować kwiatki. W środek
pierwszego włożyć zielone winogrono, drugiego-czerwone winogrono, trzeciego-1/2
pomidorka koktajlowego, czwartego- ½ obranej ze skórki rzodkiewki . Podawać do
grilla – oczywiście zrobione w ilości odpowiedniej do ilości biesiadników.
2 komentarze:
ma Pani nieograniczoną fantazję! pycha!
Pozdrawiam
Monika
www.bentopopolsku.blogspot.com
Grażynko cudne kanapeczki ogórkowo-różyczkowe :) Pozdrawiam cieplutko !
Prześlij komentarz